V Športovej hale na Pasienkoch nahradia laminátové lavice jednotlivými sedadlami

NETKY.SK • 30 Júl 2015, 14:10 • 2 min
V Športovej hale na Pasienkoch nahradia laminátové lavice jednotlivými sedadlami

BRATISLAVA - Návštevníci športových, kultúrnych i spoločenských podujatí v Športovej hale (ŠH) na Pasienkoch už nebudú musieť sedieť na starých laminátových laviciach. V hľadisku športovej haly, ktoré neodmysliteľne patrí k Bratislave, v súčasnosti inštalujú nové sedadlá.

slovakia

left justify in out

K výmene prichádza po 50 rokoch. "Návštevníci športovej haly budú mať k dispozícii spolu 3407 miest v hľadisku, z toho 253 sedadiel vo VIP zóne," informoval prezident Asociácie športových klubov (AŠK) Inter Bratislava Andrej Kolesík. Nové sedadlá by mali nainštalovať do konca letných prázdnin. "Už by teda mali na nich sedieť tí, ktorí sa prídu pozrieť na zápasy novej športovej sezóny 2015/2016," informoval Kolesík. Pripomenul, že v športovej hale ide o ďalšiu renováciu po už dokončenej výmene osvetľovacej sústavy a inštalácii modernej výsledkovej tabule.
     

Rekonštrukcia vnútorných priestorov haly bude pokračovať. V nasledujúcej fáze sa bude týkať športovej kaviarne, ako aj rozšírenia kapacít občerstvenia pre divákov tak, aby spĺňali dnešné požiadavky a štandardy.
     

Asociácia športových klubov (AŠK) Inter Bratislava je zoskupením 12 športových klubov – atletika, basketbal, cyklistika, hádzaná, rýchlostná kanoistika, kolky, športová gymnastika, rekreačná telesná výchova a šport, tenis, turistika, vodné lyžovanie a vodný motorizmus. AŠK Inter je organizáciou s bohatou históriou, vznikla 1. júla 1940 ako ŠK APOLLO a úspechy jej športovcov radia klub z bratislavských Pasienkov medzi najvýznamnejšie športové organizácie na Slovensku. Viac informácií nájdete na www.askinter.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies