V spoločnosti Lottoland vykonáva MF SR dozor, nemá licenciu na Eurojackpot

NETKY.SK • 9 September 2015, 14:37 • 2 min
V spoločnosti Lottoland vykonáva MF SR dozor, nemá licenciu na Eurojackpot

BRATISLAVA - Spoločnosť Lottoland nemá licenciu na prevádzkovanie lotérie Eurojackpot.

slovakia

left justify in out

Hráči by si preto mali dať pozor na uzatváranie stávok prostredníctvom tejto firmy. "Ministerstvo financií (MF) SR v súčasnosti vykonáva dozor u subjektu, ktorý na základe zmluvného alebo obdobného vzťahu vykonáva činnosti súvisiace s propagovaním hazardných hier a podnecovaním k účasti na hazardných hrách, na ktoré nebola udelená licencia podľa zákona o hazardných hrách," uviedol pre TASR tlačový odbor rezortu financií s tým, že v prípade preukázania protiprávneho konania bude subjektu uložená pokuta vo výške od 20.000 eur do 500.000 eur.

 

Jediným oprávneným prevádzkovateľom lotérie s názvom Eurojackpot je podľa vyjadrení ministerstva na území Slovenskej republiky národná lotériová spoločnosť Tipos, ktorej bola zo strany MF SR na túto lotériu udelená licencia. Ministerstvo preto varuje verejnosť pred účasťou na hazardných hrách prostredníctvom internetu prevádzkovaných zahraničnými subjektmi, ktorým nebola udelená licencia na území Slovenska, pretože na takéto subjekty nemá dosah a nemôže zaručiť ochranu práv hráčov.

 

"V prípade, že stávkujúci sa zapoja do lotérie Eurojackpot, ktorú prevádzkuje Lottoland, môžu o svoje peniaze prísť. Pri tejto firme totiž nie je zaručený riadny priebeh žrebovania, overenie nároku na výhru, vyplatenie výhier ani prípadný priebeh reklamačného konania," informovalo ministerstvo.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona