V spoločnosti Arca Capital zasahuje NAKA

NETKY.SK • 16 December 2020, 09:33 • 2 min
V spoločnosti Arca Capital zasahuje NAKA

BRATISLAVA - Polícia od skorých ranných hodín zasahuje v priestoroch spoločnosti Arca Capital. S informáciou prišiel spravodajský portál televízie Joj noviny.sk.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií portálu prehľadávajú príslušníci Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) viaceré objekty v Bratislave.

Spoločnosť Arca Capital sa v septembri spomínala v súvislosti s manželkou predsedu vlády SR Igora Matoviča (OĽaNO). Tá mala v septembri do spoločnosti Arca Capital podľa týždenníka Plus sedem dní investovať desať miliónov eur. 

 

Súvisiaci článok: O podvodných prípadoch Arcy vedeli podľa Matoviča obidvaja jeho predchodcovia

 

Vyjadrenie predsedu vlády SR 
Podľa Matoviča jeho manželka kúpila tri zmenky Arca Investments. Prvú ešte v minulom roku a dve v tomto v mesiacoch apríl a máj. "Ani jedna nebola vyplatená. Bude čakať rovnako ako najmenší veriteľ na vyplatenie. Takže nikto nebol zvýhodnený," vyjadril sa Matovič.

 

"Celková hodnota zmeniek je 600-tisíc eur. Ani jedna nebola vyplatená. Bude čakať rovnako ako najmenší veriteľ na vyplatenie. Takže nikto nebol zvýhodnený," dodal na záver.


Správu budeme aktualizovať!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies