V Spišskej Novej Vsi budú rozdávať objatia zadarmo

NETKY.SK • 22 Jún 2014, 17:29 • 2 min
V Spišskej Novej Vsi budú rozdávať objatia zadarmo

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Pod heslom Objatie a úsmev je to najkrajšie čo môžeme darovať sa v stredu 25. júna v uliciach Spišskej Novej Vsi bude konať celoslovenský deň objatia s názvom HUG DAY Spišská Nová Ves.

slovakia

left justify in out

"Zapojiť chceme základné školy, mestské organizácie a firemné spoločnosti. Objatie dostane aj primátor mesta Ján Volný," informoval o pripravovanej akcii jej hlavný koordinátor Matúš Sedlák.
      

Ako dodal, bude to už 3. ročník celoslovenskej akcie. V roku 2012 bolo zapojených do tohto podujatia päť slovenských miest a bolo rozdaných asi 8000 objatí. O rok neskôr bolo zapojených už 14 slovenských miest a rozdaných rekordných 58.000 objatí.
      

"Pevne verím, že to, čo máme pripravené pre našich občanov, ich určite poteší a budú mať tak krajší deň," doplnil Sedlák. Spolu so svojím tímom bude akciu organizovať dobrovoľne a má pripravený pestrý program. Spoločne by chceli osloviť aj umeleckú školu, CVČ a ďalších talentovaných dobrovoľníkov, ktorí by mohli počas tohto dňa prezentovať svoju tvorbu a do ulíc mesta vniesť niečo nové.
      

"Do akcie chceme zapojiť aj študentov mesta a tí sa môžu k nám pridať a rozdávať objatie spolu s nami. Organizátori chcú osloviť aj spoločnosť Embraco, aby mohli po rannej zmene prísť do areálu závodu a po ťažkom dni, objať ľudí, a tak ich potešiť na zvyšok dňa," pokračoval. Dobrovoľníci s tabuľkami, na ktorých bude stať Objatie zadarmo, chcú navštíviť aj Mestský úrad, Nemocnicu s Poliklinikou v Spišskej Novej Vsi, Domov dôchodcov a zložky integrovanej pomoci a spoločne navštívia aj primátora mesta.
     



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies