V Španielsku zadržali počas protidrogovej razie Čecha

NETKY.SK • 23 Máj 2018, 13:47 • 2 min
V Španielsku zadržali počas protidrogovej razie Čecha

VALENCIA/PRAHA - Český občan bol medzi štvoricou osôb zadržaných v rámci piatkovej razie v bare v španielskom meste Benidorm pri letovisku Alicante.

slovakia

left justify in out

Zadržaní predávali kokaín a prostriedky na erekciu. Polícia drogy zhabala.

 

"Národná polícia zadržala štyroch členov gangu, ktorý údajne distribuoval drogy. Údajní díleri prevádzkovali bar v centre Benidormu, v ktorom aj zakázané látky ukrývali. Zadržaní boli traja muži a jedna žena vo veku 32-51 rokov. Pochádzajú z Českej republiky, Veľkej Británie, Holandska a Španielska," uviedla polícia.

 

Zásah polície sa konal v piatok. Po razii policajti na mieste zhabali 64 dávok kokaínu pripravených na predaj, 6000 eur v hotovosti a asi 400 tabletiek na liečenie porúch erekcie.

 

Bar, známy pod prezývkou Malé Anglicko, využívali podozrivé osoby na svoje nelegálne aktivity, uviedli vyšetrovatelia. Záujemcovia o drogy doň nemuseli ani vstúpiť, pretože mal okienko do ulice.

 

"Španielski policajti z protidrogovej jednotky potvrdili, že počas razie bol zadržaný český občan, ale už bol prepustený a nebolo proti nemu vznesené žiadne obvinenie," uviedla hovorkyňa českej diplomacie Irena Valentová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies