V Španielsku sľubovali ženám prácu, skončili ako prostitútky

NETKY.SK • 1 Júl 2013, 18:22 • 2 min
V Španielsku sľubovali ženám prácu, skončili ako prostitútky

MADRID - Španielska polícia v pondelok informovala o rozbití dvoch konkurenčných čínskych zločineckých organizácií, ktoré nútili ženy k prostitúcii. Podľa jej zistení boli medzi nimi aj neplnoleté dievčatá.

slovakia

left justify in out

Zneužívané ženy prišli z Číny do Európy na základe falošných víz a za sľubovaným, dobre plateným miestom, no skončili pod kontrolou gangov s prostitútkami. Ich obete pritom museli za víza na cestu do Španielska zaplatiť v prepočte od 12- do 14-tisíc eur, časť ešte pred odletom z vlasti. Po príchode však skončili bez pasov v malých izbách bez okien na predmestí Madridu a prinútené k sexuálnym službám. Španielska polícia v spolupráci so svojimi francúzskymi kolegami ich aktivity odhalila a pri razii zhabala takmer 37-tisíc eur v hotovosti a zbrane a autá. Gangy mali vlastniť celkovo 11 nehnuteľnosti v celkovej hodnote takmer tri milióny eur. V putách skončilo až 50 ľudí a spod ich kontroly sa dostalo 25 žien, ktorým pôvodne sľubovali pracovné miesto s platom 4000 eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies