V Španielsku havaroval kamión na diaľnici, po ceste pobehujú slony

NETKY.SK • 3 Apríl 2018, 08:58 • 2 min
V Španielsku havaroval kamión na diaľnici, po ceste pobehujú slony

MADRID - Na juhovýchode Španielska havaroval v pondelok popoludní kamión prevážajúci slony.

slovakia

left justify in out

Miestna polícia zverejnila fotografie zachytávajúce tri slony z dovedna piatich, potulujúce sa po diaľnici. Cestu museli úrady následne na čas uzavrieť, informovala spravodajská stanica BBC.

 

K nehode pravdepodobne cirkusového kamióna došlo v meste Pozo Caňada neďaleko mesta Albacete. Polícia uviedla, že jeden zo slonov uhynul a ďalšie dva utrpeli zranenia. Vodič vyviazol bez zranení. Zranené zvieratá museli z vozovky evakuovať pomocou žeriavu.

 

Gregorio Serrano, riaditeľ úradu zodpovedného za správu dopravnej siete v Španielsku, uviedol na Twitteri, že príčinu nehody vyšetrujú miestne úrady. Mestská rada v Pozo Caňada zase zverejnila video zachytávajúce štyroch zachránených slonov a uviedla, že o zvieratá sa postarajú miestne úrady dovtedy, kým ich bude možné ďalej previezť.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona