V Soči piati so šancou na Triple Gold Club, aj Handzuš

NETKY.SK • 13 Február 2014, 09:21 • 2 min
V Soči piati so šancou na Triple Gold Club, aj Handzuš

SOČI - Päť hokejistov vrátane Slováka Michala Handzuša sa môže po skončení zimných olympijských hier v Soči dostať do exkluzívnej spoločnosti s názvom Triple Gold Club. Ide o hráčov, ktorí počas kariéry triumfovali v Stanleyho pohári, na majstrovstvách sveta aj olympijskom turnaji. Handzuš má v zbierke titul majstra sveta z roku 2002 z Göteborgu a prvenstvo v Stanleyho pohári z uplynulej sezóny v drese Chicaga Blackhawks.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ak by sa mu podarilo zvíťaziť aj na olympijskom hokejovom turnaji v Soči, stal by sa prvým slovenským členom prestížneho klubu. Okrem skúseného slovenského útočníka môžu zamieriť do Triple Gold Clubu aj jeho český spoluhráč zo Chicaga Michal Rozsíval, ďalší český obranca Tomáš Kaberle a tiež ruské útočné hviezdy Jevgenij Malkin a Pavel Daciuk. Informoval o tom server iDnes.cz.

 

Triple Gold Club zatiaľ má 25 členov, medzi nimi sú dvaja Česi Jaromír Jágr a Jiří Šlégr. Zvyšok elitnej spoločnosti tvorí deväť Švédov, osem Kanaďanov a šiesti Rusi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies