V Soči čaká na Zdena Cháru špeciálna posteľ

NETKY.SK • 6 Február 2014, 16:12 • 2 min
V Soči čaká na Zdena Cháru špeciálna posteľ

SOČI - Organizátori XXII. zimných olympijských hier splnili naozaj elegantne požiadavku Slovenska na nadštandardne veľkú posteľ pre kapitána hokejovej reprezentácie a vlajkonosiča výpravy Zdena Cháru - pridaním mäkkej taburetky vhodnej výšky.

slovakia

left justify in out

V apartmánovom dome v pobrežnej olympijskej dedine je všetko pripravené na piatkový popoludňajší prílet kapitána Bostonu Bruins do ruského letoviska.

Vedenie slovenskej výpravy požiadalo o dlhšiu posteľ pre Zdena Cháru v dostatočnom predstihu. Skúsený obranca bude môcť nerušene relaxovať po tréningoch či medzi jednotlivými stretnutiami. Slováci dostali od organizátorov aj druhú "veľkú" posteľ, ktorú však nevyužíva iný hokejový bek Milan Jurčina, ale administrátor a zástupca vedúcej výpravy pre pobrežnú dedinu Boris Demeter - bývalý volejbalista. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies