V sobotu v Bratislave vystúpi britský spevák Tom Odell

NETKY.SK • 4 Júl 2014, 09:08 • 2 min
V sobotu v Bratislave vystúpi britský spevák Tom Odell

RIO DE JANEIRO - Azda najžiarivejšou hviezdou argentínskej futbalovej reprezentácie na prebiehajúcich MS v Brazílii je Lionel Messi.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný rodák z Rosaria (nar. 24. júna 1987) strelil doteraz na brazílskom Mundiale 4 góly. Paradoxom však je, že napriek tomu priaznivci Argentíny hráčovi FC Barcelona stále vo veľkej miere prejavujú svoju antipatiu. Americký denník New York Times sa rozhodol zistiť dôvody neobľúbenosti Messiho u vlastných fanúšikov.

 

Priaznivci v Argentíne mu najčastejšie vyčítajú, že v príliš mladom veku odišiel do Španielska, nemusel sa toľko pretĺkať nástrahami života ako trebárs legendárny Diego Maradona či Carlos Tévez, neváži si reprezentačný dres, v ktorom doteraz nič nevyhral a navyše vraj ani poriadne neprežíva národnú hymnu pred zápasom. Ďalší mínus na jeho konto pribudol po tom, ako neuspel v skúške znalostí argentínskych reálií. Fanúšikovia dokonca bučali, keď sa jeho podobizeň zobrazila na štadióne v jeho rodnom Rosariu. 

Všetkých v rodnej krajine by si však okamžite získal na svoju stranu, keby v Brazílii získal s "Albicelestes" titul majstra sveta. "Všetci veríme, že ten darebák zradil Barcelonu a počas sezóny hral tak zle len preto, aby šetril sily na MS. Ak to tak nebolo, sme v háji," cituje portál idnes.cz s odvolaním sa na NY Times istého argentínskeho priaznivca. 

 

Argentínski futbalisti sú momentálne tri zápasy od zisku tretieho titulu majstrov sveta. Vo štvrťfinále MS 2014 bude v sobotu 5. júla ich súperom Belgicko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies