V sobotu ugrilujeme bravčovú panenku na horčici

NETKY.SK • 17 August 2013, 13:00 • 2 min
V sobotu ugrilujeme bravčovú panenku na horčici

Suroviny pre 4 osoby: 1 kg bravčovej panenky, 1 PL grilovacieho korenia, 4 strúčiky cesnaku, 2 PL francúzskej horčice, 1 dcl oleja,

slovakia

left justify in out

Príprava:

V miske zmiešame olej, prelisovaný cesnak, grilovacie korenie a horčicu. Mäso nakrájame na  1,5 cm plátky a namočíme do pripravenej marinády. Necháme odležať, potom už len grilujeme.

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona