V sobotu sa v Prešove uskutoční DrinkIn Fest

NETKY.SK • 1 Jún 2012, 05:45 • 2 min
 V sobotu sa v Prešove uskutoční DrinkIn Fest

V sobotu sa v Prešove uskutoční DrinkIn Fest - Kultúra V Prešove na Okružnej ulici sa v sobotu 2. júna bude konať DrinkIn Fest, na ktorom sa ako headliner predstaví kapela Peha.

slovakia

left justify in out

img

V Prešove na Okružnej ulici sa v sobotu 2. júna bude konať DrinkIn Fest, na ktorom sa ako headliner predstaví kapela Peha. Tá na tomto podujatí odohrá svoj prvý koncert pod holým nebom od svojho návratu na scénu.

Peha sa na hudobnú scénu vrátila pred rokom s novou speváčkou Romanou Hlobeňovou, pričom odvtedy koncertuje viac v Česku než na Slovensku. "Fanúšikovia nám to často vyčítajú. Preto som rada, že im môžeme vyhovieť. Osobne uvítam to, že pri uvádzaní piesní nebudem musieť kvôli jazykovej bariére rozprávať pomalšie, než som zvyknutá," uviedla Hlobeňová s tým, že s ostatnými členmi skupiny vychádza dobre. "Klape nám to, spoznávame sa a zatiaľ sme vždy našli cestu, ako sa vymotať, keď sme sa náhodou v piesni trochu zamotali," vysvetlila. Peha v novom zložení vydala zatiaľ iba singel Minca, ktorý zaznie aj na DrinkIn Feste. Táto skladba však nie je Hlobeňovej najobľúbenejšou piesňou. "Najradšej mám rýchle, bláznivé veci, kde sa môžem vyskákať a vystrájať. Sú to piesne s tempom vyšším ako 140 bpm. Najviac ma za srdce chytila pieseň Chodec na lane," dodala speváčka.

Okrem Pehy na DrinkIn Feste vystúpia Chiki Liki Tu-A, Komajota, Papyllon, Sunlips a Mloci. Vstupenky na podujatie sa dajú zakúpiť priamo na mieste za päť eur. Kapacita je obmedzená na 500 návštevníkov.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies