V sobotu sa v Bratislave uskutoční ďalší Balkan Bashavel

NETKY.SK • 28 November 2014, 08:27 • 2 min
V sobotu sa v Bratislave uskutoční ďalší Balkan Bashavel

BRATISLAVA - V sobotu 29. novembra sa v Bratislave uskutoční ďalší Balkan Bashavel. Podujatie sa bude konať v priestoroch V-klubu a predstaví sa na ňom napríklad dídžejské duo Malalata, ktoré počas večera pokrstí nový album českej kapely Circus Problem.

slovakia

left justify in out

Ďalším hosťom bude bratislavský projekt Brigada Rakija v zložení Lenin Krevic a Dr. Tesla. Pre návštevníkov a návštevníčky pripravili organizátori aj tanečný workshop, ktorý bude viesť Fero Morong z Tanečného domu. Chýbať nebudú ani balkánske špeciality a fotokútik s možnosťou okamžitého vytlačenia fotografií. Zúčastnení sa podľa organizátorov môžu tešiť na balkánske rytmy, cigánsku muziku, cumbiu a reggae. Vstupenky na akciu sú dostupné v sieti Predpredaj.sk.

 

Duo Malalata, ktoré na scéne pôsobí už osem rokov, tvoria Roman Lalík a Jakub Kmošena. Za sebou majú vystúpenia vo Viedni, Berlíne, Budapešti či Krakove. Predstavili sa aj na festivaloch Pohoda, Grape či United Islands. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies