V sobotu grilujeme kuracie stehná v medovo-horčicovej marináde

NETKY.SK • 13 Júl 2013, 13:00 • 2 min
V sobotu grilujeme kuracie stehná v medovo-horčicovej marináde

Suroviny pre 4 osoby: 4 kuracie stehná, 2 PL medu, 2 PL kremžskej horčice, 2 strúčiky cesnaku,

slovakia

left justify in out

Príprava:

Z medu, horčice a prelisovaného cesnaku pripravíme marinádu, ktorou ponatierame stehná a necháme odležať. Mäso opekáme na rozpálenom grile zo všetkých strán. Podávame so zeleninou a chlebom.

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona