V sobotu grilujeme kuracie ražniči

NETKY.SK • 20 Júl 2013, 13:00 • 2 min
V sobotu grilujeme kuracie ražniči

Suroviny pre 4 osoby: 400 g kuracích pŕs, 1 červenú papriku, 1 zelenú papriku, šampiňóny, slaninu, 2 cibule,8 PL oleja, 2 ČL grilovacieho korenia, soľ, mleté čierne korenie, strúčiky cesnaku,

slovakia

left justify in out

Omáčka: 1 biely jogurt, 2 PL kyslej smotany, 1 kyslú uhorku, 1 cibuľu, ocot, 1 ČL plnotučnej horčice, vegetu, trošku cukru,

Príprava:

V miske zmiešame olej, prelisovaný cesnak a grilovacie korenie. Mäso nakrájame na kocky, dáme do oleja a necháme odležať. Šampiňóny prekrojíme, papriku a slaninu nakrájame na kocky, cibuľu na kolieska. Všetky tieto suroviny striedavo napichujeme na kovové ihly a 10-15 minút opekáme na grile. Ak nemáte kovové ihly, môžete použiť aj špajdle, no tie najskôr ponorte do studenej vody. Ugrilované mäsko podávame s chlebíkom a omáčkou. Tú pripravíme zmiešaním jogurtu, kyslej smotany, nastrúhanej uhorky, nakrájanej cibule, horčice, octu, vegety a trošku cukru.

Prajeme dobrú chuť



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies