V sobotu Bratislavou opäť prejde európska jazda elektromobilov eTourEurope

NETKY.SK • 6 Máj 2016, 18:22 • 2 min
V sobotu Bratislavou opäť prejde európska jazda elektromobilov eTourEurope

BRATISLAVA - Európska etapová jazda elektromobilov eTourEurope prejde v sobotu (7. 5.) už po tretí raz Bratislavou. Informovala o tom hovorkyňa Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) Lucia Forman.

slovakia

left justify in out

Slovenská asociácia pre elektromobilitu (SEVA) v spolupráci s BSK a spoločnosťou GreenWay Infrastructure pri tejto príležitosti zorganizovala v Bratislave, na Starej Vajnorskej ulici pri nabíjacej stanici, prezentáciu elektromobilov viacerých značiek eRoadshow.

 

Počas podujatia budú vyhodnotení víťazi dennej etapy eTourEurope. Podvečer sa súťažné posádky presunú z Bratislavy do Krems an der Donau v Rakúsku, odkiaľ v nedeľu (8. 5.) odštartuje posledná súťažná etapa do Salzburgu, pričom časť elektromobilov sa ešte predtým zastaví na podobnom podujatí v Budapešti.

 

eTourEurope sa uskutočňuje od 29. apríla do 8. mája a počas týchto dní prejdú účastníci naprieč Európou celkovo 3900 km. Zastavia sa v 16 mestách, z toho v deviatich metropolách, vrátane Bratislavy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies