V sobotu boli v Trnave tri rozlúčky a jeden debut

NETKY.SK • 25 Máj 2015, 12:15 • 2 min
V sobotu boli v Trnave tri rozlúčky a jeden debut

TRNAVA - V rámci sobotného domáceho stretnutia predposledného 32. kola najvyššej slovenskej súťaže proti Banskej Bystrici (3:1) sa s FC Spartak Trnava oficiálne rozlúčila trojica futbalistov: kapitán Marek Janečka a Martin Vyskočil s Kamilom Kuzmom.

slovakia

left justify in out

Čoskoro 32-ročný obranca (nar. 9. júna 1983) Janečka má s "andelmi" platnú zmluvu len do leta tohto kalendárneho roka a na novej sa nedohodol s klubom. "Trnava mi bude chýbať, ale takto to chodí. Zažil som tu veľa dobrého, na toto pôsobenie budem spomínať pozitívne," citoval levočského rodáka web spartak.sk.


"Asi nebudem ako Jaromír Jágr, že by som hral ešte desať rokov. Aj z tohto pohľadu radím Trnavu k vrcholom svojej kariéry. Rád sa sem vrátim, stretnem známych a na štadióne si pozriem zápas. Zostalo mi tu veľa priateľov, kladný vzťah mám aj s majiteľom," uviedol podľa spomenutého zdroja 32-ročný český útočník Vyskočil. O päť rokov mladší stredopoliar Kuzma doplnil: "Nezabudnem na hráčsku partiu ani podporu od fanúšikov. Patrí im vďaka."


Na druhej strane, debut v drese Spartaka absolvoval pri neúčasti Ivana Kelavu iba 18-ročný brankár Adam Jakubech. "Premiéra mi futbalovo chutila. Škoda inkasovaného gólu, mohlo to byť ešte lepšie, ale podstatné je víťazstvo. Tréner mi povedal, aby som ukázal, čo viem. Som rád, že som dostal šancu, potešila by ma aj dôvera v záverečnom kole v Žiline. Keby som udržal čisté konto, bolo by to ideálne," vyjadril sa bývalý gólman Prešova na oficiálnej internetovej stránke FC Spartak Trnava.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies