V Snine jazdil opitý vodič, pod kolesami mu skončili dve chodkyne

NETKY.SK • 7 Jún 2016, 17:29 • 2 min
V Snine jazdil opitý vodič, pod kolesami mu skončili dve chodkyne

SNINA - Pri dopravnej nehode, ku ktorej došlo dnes v Snine, utrpeli zranenia dve chodkyne. TASR o tom informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

slovakia

left justify in out

Účastníkmi nehody boli vodiči osobných motorových vozidiel, 78-ročný Andrej z Osadného a 43-ročný Jozef zo Sniny. Ani jeden z nich neutrpel poranenia. "Dychová skúška u vodiča Jozefa bola pozitívna s výsledkom 1,3 promile," uviedla hovorkyňa.

 

Chodkyňa Stanislava (41 rokov) utrpela zranenia, z ktorých sa bude liečiť 42 dní a 35-ročná Marianna do sedem dní. "Poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ v Humennom začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví," dodala Migaľová.

 

Podľa hovorcu Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Borisa Chmela ošetrili záchranári dve ženy. "Jedna utrpela zlomeninu dolnej končatiny a druhá mala poranenie v oblasti hrudníka. Obe boli pri vedomí a po ošetrení boli prevezené do sninskej nemocnice," uviedol.

 

Predbežnú škodu na vozidlách vyčíslili na sumu 11.000 eur. Presná príčina nehody, ako aj miera zavinenia je predmetom nasledujúceho vyšetrovania.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies