V snímke Pan si zahrá aj Amanda Seyfried

NETKY.SK • 25 Apríl 2014, 13:40 • 2 min
V snímke Pan si zahrá aj Amanda Seyfried

USA - Americká herečka Amanda Seyfried si zahrá v pripravovanej snímke o Petrovi Panovi režiséra Joea Wrightea.

slovakia

left justify in out

Podľa portálu The Hollywood Reporter sa bude príbeh filmu sústrediť na osirelého chlapca, ktorý sa dostane do magického sveta Neverlandu, kde ho však okrem dobrodružstva čaká aj nebezpečenstvo. Dvadsaťosemročná Seyfried stvárni v snímke Mary Darling, zatiaľ čo v hlavnej úlohe sa predstaví Levi Miller. Okrem nich si vo filme s názvom Pan zahrajú tiež Hugh Jackman a Garrett Hedlund, ktorí stvárnia piráta Blackbearda a kapitána Hooka. V úlohe indiánskej princeznej Tiger Lily sa predstaví Rooney Mara. Snímka by sa mala do amerických kín dostať 17. júla 2015.

 

Amanda Seyfried odštartovala kariéru ako modelka vo veku 11 rokov. Na televíznej obrazovke sa po prvý raz objavila ako pätnásťročná a v roku 2004 debutovala aj vo filme - zahrala si v romantickej komédii Protivné baby. Neskôr sa objavila v snímkach Nine Lives (2004), Americká zbraň (2005) alebo Alpha Dog (2006). V roku 2008 ju obsadili do hlavnej úlohy vo filmovom spracovaní muzikálu Mamma Mia!, kde si zahrala po boku Meryl Streep. Okrem iného sa objavila vo filmoch Pozor, hryzie! (2009), Milý John (2010), Listy pre Júliu (2010), Vymedzený čas (2011), Červená čiapočka (2011) alebo Bedári (2012). Vlani sa predstavila v komédii Veľká svadba a tiež ako pornoherečka Linda Lovelace v životopisnom filme Lovelace: Pravdivá spoveď kráľovnej porna. Diváci ju najbližšie budú môcť vidieť vo westernovej komédii Všetky cesty vedú do hrobu režiséra Setha MacFarlanea. Slovenská premiéra snímky je naplánovaná na 12. júna 2014. 

 

Informácie pochádzajú z webstránky www.hollywoodreporter.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies