V Smere-SD máme viacero vhodných kandidátov na prezidenta

NETKY.SK • 15 September 2013, 14:18 • 2 min
V Smere-SD máme viacero vhodných kandidátov na prezidenta

BRATISLAVA - Sám je v súčasnosti podľa vlastných slov vyťažený funkciou predsedu vlády a touto témou sa vôbec nezaoberá.

slovakia

left justify in out

Téma výberu kandidáta do budúcoročných prezidentských volieb príde v Smere-SD na stôl na prelome novembra a decembra. Avizoval to dnes premiér a predseda strany Robert Fico.

"Dá sa predpokladať, že vtedy Smer-SD oznámi meno kandidáta. Určite Smer-SD musí postaviť kandidáta, pretože takáto veľká strana by urobila chybu, keby ho nepostavila," uviedol v dnešnej diskusnej relácii TA3 V politike.

Sám je v súčasnosti podľa vlastných slov vyťažený funkciou predsedu vlády a touto témou sa vôbec nezaoberá. Navyše pri mnohých stretnutiach s voličmi a sympatizantmi Smeru zistil, že veľká časť z nich si neželá, aby odchádzal z postu premiéra, tvrdí Fico.

Napriek tomu má podľa neho Smer-SD k dispozícii viacero vhodných kandidátov na funkciu hlavy štátu, najprv si však túto otázku musia vyriešiť vo vnútri strany. "Nebudem hovoriť mená. Smer má ľudí, ktorí sú v politike a vieme, že keď skočia do prezidentskej kampane, môžu byť úspešní," dodal premiér.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies