V slovenskej súpiske na webe ZOH je množstvo chýb: Handzuš hrá za San Jose!

NETKY.SK • 30 Január 2014, 09:12 • 2 min
V slovenskej súpiske na webe ZOH je množstvo chýb: Handzuš hrá za San Jose!

SOČI - Na súpiske slovenskej hokejovej reprezentácie pre olympijský turnaj v Soči zverejnenej na oficiálnom webe podujatia je množstvo chýb.

slovakia

left justify in out

Rusi nezaznamenali viaceré posuny hráčov a uvádzajú pri menách hokejistov viackrát ich bývalé kluby, niektoré aj z dávnejšej minulosti. Brankár Peter Budaj je podľa oficiálneho webu stále v Colorade Avalanche, Ivan Baranka v Spartaku Moskva, Andrej Meszároš v Ottawe Senators, Martin Marinčin v juniorskom Prince George Cougars, Marián Gáborík v New York Rangers, Tomáš Jurčo v Saint John Sea Dogs, Michal Handzuš v San Jose Sharks, Richard Pánik v Belleville Bulls, Tomáš Surový v Leve Praha, Milan Bartovič v Liberci, Tomáš Marcinko v Barrie Colts, Tomáš Záborský v Omsku a Tomáš Tatar v Grand Rapids Griffins. Ruskí štatistici urobili chyby aj pri hokejistoch pôsobiacich v KHL, čo je prekvapujúce. Zaznamenali však niektoré tohtosezónne posuny - náhradník Branko Radivojevič už je uvádzaný ako hokejista Slovana, Milan Jurčina má klubovú príslušnosť TPS Turku.

Redaktori webu iSport.cz našli v českej súpiske až devätnásť chýb vrátane zlých čísel dresov. Bez omylu nie je ani káder ruskej reprezentácie na oficiálnom webe ZOH 2014, podľa neho hrá Viktor Tichonov za Kazaň. Jeho zamestnávateľom je však Petrohrad. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies