V Slovane údajne opäť meškajú výplaty

NETKY.SK • 15 November 2016, 10:49 • 2 min
V Slovane údajne opäť meškajú výplaty

BRATISLAVA - Nálada v kabíne hokejového Slovana Bratislava nie je podľa denníka Plus jeden deň ideálna.

slovakia

left justify in out

Klub údajne opäť trápia finančné suchoty, podľa spomenutého média naposledy videli hráči výplatu v júli a odvtedy na svoju gážu márne čakajú. V kabíne sa preto vraj objavil aj mecenáš Slovana Juraj Široký a informoval hokejistov o termínoch vyrovnania podlžností.

 

"Pán Široký bol v kabíne a sľúbil nám, že do Vianoc to vyplatí. Je to strašná situácia. Už ma to nebaví. Aby som stále myslel na to, či príde alebo nepríde výplata, to je otrasné,“ povedal pre Plus jeden deň útočník Václav Nedorost.

 

Slovan mal počas pôsobenia v Kontinentálnej hokejovej lige už viackrát finančné problémy. Rozpočet vo výške 12 miliónov eur sa napĺňa len veľmi ťažko. Pred rokom v lete sa špekulovalo, či bude slovenský zástupca naďalej pokračovať v nadnárodnej súťaži. Podľa Plus jeden deň teraz musí Juraj Široký zohnať do Vianoc sumu okolo dvoch miliónov eur.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies