VIDEO V šlágri talianskej ligy triumfoval Neapol, Hamšíkova parádna asistencia

NETKY.SK • 10 Apríl 2017, 08:43 • 2 min
VIDEO V šlágri talianskej ligy triumfoval Neapol, Hamšíkova parádna asistencia

Rím - Futbalisti SSC Neapol urobili dôležitý krok k postupu do Ligy majstrov. V 31. kole talianskej Serie A zvíťazili na Stadio Olimpico nad Laziom Rím 3:0 a upevnili si tretie miesto v tabuľke. Pred svojím nedeľňajším protivníkom majú už sedembodový náskok. Slovenský reprezentant Marek Hamšík hral do 79. minúty a prihral na prvý gól Josemu Mariovi Callejonovi.

slovakia

left justify in out

"Proti ťažkému súperovi sme ukázali kvalitný výkon, diváci mohli vidieť skvelý Neapol. Získali sme veľmi dôležité tri body proti priamemu konkurentovi v boji o Ligu majstrov. Sme na treťom mieste, na druhý AS Rím strácame štyri body. Bude to veľmi ťažké, no radi by sme ho predstihli a vybojovali si priamu účasť v Lige majstrov. Do konca súťaže je ešte sedem kôl, chceme v nich získať čo najviac bodov," povedal Hamšík pre svoju oficiálnu webovú stránku.

 

Pre slovenského stredopoliara to bola v nedeľu deviata tohtosezónna prihrávka na gól. V tomto ukazovateli je spolu s Callejonom a Felipem Andersonom z Lazia najlepší v talianskej lige. Triumf Neapola vo "večnom meste" spečatil dvoma gólmi Lorenzo Insigne. Belgický krídelník Dries Mertens vyšiel tentoraz strelecky naprázdno, hoci sa dostal do viacerých šancí.

 

Lazio Rím - SSC Nepaol 0:3 (0:1)

Góly: 25. Callejon, 51. a 90+2. Insigne

/Hamšík hral v drese hostí do 79. minúty/

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona