V šlágri Lyon s PSG remíza 1:1

NETKY.SK • 9 Február 2015, 09:45 • 2 min
V šlágri Lyon s PSG remíza 1:1

PARÍŽ - Futbalisti AS Monaco po vypadnutí v semifinále Ligového pohára utrpeli v priebehu tohto týždňa ďalšiu prehru, keď v nedeľňajšom súboji 24. kola francúzskej Ligue 1 podľahli Guingampu 0:1.

slovakia

left justify in out

"Kniežatá" pritom hrali od 21. minúty v početnej výhode, keď domáci stredopoliar Diallo videl červenú kartu, no v koncovke im zvlhol pušný prach. V 51. minúte strelil Leveque víťazný gól, na ktorý už hostia nenašli odpoveď. Monacu patrí v tabuľke 5. priečka, Guingamp je desiaty.
      

V druhom nedeľňajšom súboji tímov zo stredu tabuľky remizovalo Nice s Nantes 0:0. Nantes nevyhralo už v piatom ligovom súboji v rade a je 9. v tabuľke, Nice patrí 8. priečka.
      

Kolo skompletizoval šláger medzi lídrom tabuľky Olympiqueom Lyon a tretím Parížom Saint-Germain, ktorý sa skončil remízou 1:1. Majster stráca na OL dva body.

sumáre - 24. kolo:
EA Guingamp - AS Monaco 1:0 (0:0)
Gól: 51. Leveque, ČK: 21. Diallo (Guingamp)

 

 

 

OGC Nice - FC Nantes 0:0


Olympique Lyon - Paríž St. Germain 1:1 (1:0)
Góly: 31. Njie - 69. Ibrahimovič (z 11 m)

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies