V šlágri kola Liverpool zdolal Arsenal

NETKY.SK • 29 September 2020, 07:08 • 2 min
V šlágri kola Liverpool zdolal Arsenal

LIVERPOOL- V šlágri tretieho kola privítal Kloppov Liverpool dobre hrajúci Arsenal, Aston Villa porazila Fullham rozdielom triedy.

slovakia

left justify in out

Arsenal nedokázal odpovedať na perfektný pressing Liverpoolu

Do pondelkového zápasu nastúpili obidva tímy s jasným herným plánom. Mikelov Artetov Arsenal sa snažil tvoriť hru a prekombinovať pressing Liverpoolu, Kloppov Liverpool dokázal hneď od začiatku narúšať rozohrávku Arsenalu a dostávať defenzívu Arsenalu pod signifikantný tlak.

Prvú šancu zápasu mal po centri Trenta Alexandra Arnolda Sadio Mané, ktorý nedokázal prekonať Bernda Lena. Arsenal sa trochu so šťastím dostal do vedenia, po chybe defenzívy Liverpoolu sa dostal do obrovskej šance Alexandre Lacazette a akrobatickým spôsobom, prekonal Alissona a Arsenal viedol 1:0.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Arsenal Official (@arsenal),

 

Liverpool na nič nečakal, v 28.minúte sa po strele Mohammeda Salaha dostal k odrazenej lopte Sadio Mané a vyrovnal skóre na 1:1. O 6 minút neskôr si svoju chybu odpracoval Andy Robertson a zvýšil náskok na 2:1.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Liverpool Football Club (@liverpoolfc),

 

Po zmene strán, Liverpool pokračoval v dobrom pressingu a vytváral Arsenalu veľké problémy pri tvorení hry, zvrat nastal stiahnutím Granita Xhaku a nasadením Dannyho Ceballosa. Ceballos vytvoril najväčšiu šancu Arsenalu v druhom polčase, krásnou kolmou prihrávkou vyslal Lacezetta do vyloženej šance ale Francúz stroskotal na Alissonovi. Posledný gól, pridal v závere zápasu striedajúci Diogo Jota. Jota sa dostal k odrazenej lopte a pohotovou strelou prekonal Lena. Liverpool si pripísal ďalšie 3 cenné body a Arsenal zinkasoval prvú prehru v sezóne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Liverpool Football Club (@liverpoolfc),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies