V šlágri 29. kola Premier League remizoval Tottenham s Arsenalom 2:2

NETKY.SK • 5 Marec 2016, 15:58 • 2 min
V šlágri 29. kola Premier League remizoval Tottenham s Arsenalom 2:2

LONDÝN - V šlágri 29. kola anglickej futbalovej Premier League remizoval domáci Tottenham Hotspur s Arsenalom Londýn 2:2.

slovakia

left justify in out

"Spurs" si tak naďalej držia v tabuľke druhé miesto, "Gunners" zostávajú s trojbodovu stratou tretí.

 

Po úvodnej územnej prevahe "kohútov" sa vedenia ujal Arsenal, keď v 39. min presnú prihrávku Hectora Bellerina poslal efektne pätičkou za chrbát Huga Llorisa Aaron Ramsey. V 55. min musel po druhej žltej karte opustiť trávnik hosťujúci Francis Coquelin a Tottenham okamžite využil početnú výhodu na otočenie skóre. Najskôr v 60. min po rohovom kope Christiana Eriksena prestrelil brankára Ospinu Toby Alderweireld a už o dve minúty neskôr po ofsajdom zaváňajúcej situácii prekonal krížnou strelou z hranice šestnástky brankára Arsenalu. Tottenham však náskok neudržal a v 76. min po presnom pase Bellerina poslal loptu z prvej do siete "kohútov" Alexis Sanchez. V tretej minúte nadstaveného času mohol oslabený Arsenal strhnúť víťazstvo na svoju stranu, ale šancu Aarona Ramseyho zneškodnil odvážnym sklzom obranca Kevin Wimmer.

 

Anglicko - Premier League - 29. kolo:

Tottenham Hotspur - Arsenal Londýn 2:2 (0:1)

Góly: 60. Alderweireld, 62. Kane - 39. Ramsey, 76. Sanchez, ČK: 55. Coquelin (Arsenal), 35.762 divákov.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies