V Sládkovičove pri Vincovom lese sa koná Chopper show & Music festival

NETKY.SK • 2 Máj 2014, 19:45 • 2 min
V Sládkovičove pri Vincovom lese sa koná Chopper show & Music festival

SLÁDKOVIČOVO – Konečne je tu jar a opäť začína motorkárska sezóna a rôznych open air festivalov. Od štvrtka 1. mája až do nedele 4. mája 2014 sa v Sládkovičove na termálnom kúpalisku Vincov les koná Chopper show & Music festival, kde Vás čaká kvalitná hudba spojená s burácaním nádherných motoriek.

slovakia

left justify in out

Začiatky tradičných zrazov milovníkov silných motoriek boli ešte niekedy v rokoch 1997/98 a po prvýkrát sa konali na Kamennom Mlyne. Vznikla z toho tradícia, ktorá sa neskôr presunula na bratislavské Zlaté piesky. Posledný takýto zraz bol v rokoch 2010/11 a práve to bol impulz, aby motorkári spojili svoje sily a zorganizovali spolu väčšiu akciu.

 

Organizátori akcie sa rozhodli pre Termálne kúpalisko Vincov les v Sládkovičove, kde na všetkých návštevníkov podujatia čaká skvelý program a ešte lepšia hudba. Festival otvoril svoje brány už vo štvrtok 1.mája za doprovodu DJ Hajtkoviča. V piatok bude festival pokračovať od 18.00 hodiny vystúpením skupiny Poison Candy, po ktorej sa postupne na pódiu vystriedajú skupiny Pokolgép, Power od Cover, Slobodná Európa a Iron Maiden revival.

 

Najbohatší program nás bude čakať v sobotu, keď na 13.00 hodinu je naplánovaný výjazd po trase Vincov les-Sereď-Galanta-Vincov les. Počas celého dňa sa o dobrú náladu budú starať skupiny ako Krypton, Polemic, dievčenská skupina K2 či Kabát revival. Pre najodvážnejších návštevníkov sú pripravené vyhliadkové lety vrtuľníkom (iba v prípade dobrého počasia - pozn.). Okrem toho sa budú konať kaskadérske vystúpenia, boxerské zápasy v ringu či voľba historicky prvej Miss Chopper show & Music festival. V nočných hodinách si môžete vychutnať ohňovú show a počas noci pošteklí návštevníkov aj strip show.

 

img

 

„Areál vyčlenený na stanovanie bude prísne strážený a v prípade nepriaznivého počasia máme k dispozícií potrebné vybavenie, aby si každý návštevník mohol užiť festival komfortne a najmä bezpečne,“ povedal pre Netky.sk spoluorganizátor festivalu Peter Trojan. „Lístky na podujatie je možné si zakúpiť jedine priamo na mieste v sume €5 pre návštevníka, €10 ako účastnícky poplatok pre motorkára (v cene je aj konzumné) a pre obyvateľov Sládkovičova v sume €3,“ vysvetlil nám spoluorganizátor Peter Trojan. Podľa neho je filozofiou Chopper show & Music festivalu myšlienka medzinárodného podujatia a keď sa chce ktokoľvek pridať ku skvelej zábave, nech tak vie urobiť bez zbytočne predražených lístkov.

 

„Verím, že sa nám podarí na Slovensko priniesť kvalitnú zábavu, chuť vidieť exkluzívne motorkárske exempláre a dlhoročnú tradíciu, akú má Chopper show & Music festival vo svete,“ dodal na záver Trojan.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies