V skorých ranných hodinách horeli dve autá taxislužby

NETKY.SK • 1 August 2011, 14:02 • 2 min
V skorých ranných hodinách horeli dve autá taxislužby

V skorých ranných hodinách horeli dve autá taxislužby

slovakia

left justify in out

img

V Trnave na Kalinčiakovej ulici horeli dnes v skorých ranných hodinách dve osobné autá, obe značky Škoda Octavia. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Ivan Peťko.
      "Na miesto udalosti sme vyslali 6 príslušníkov s technikou MB Atego a Iveco Trakker, ktorí zistili, že ide o požiar dvoch osobných motorových vozidiel taxislužby," uviedol Peťko s tým, že na lokalizáciu a likvidáciu požiaru hasiči nasadili vysokotlakový prúd a dva "C" prúdy.
      Podľa hovorcu požiar ohrozoval vedľa stojaci obytný dom a prevádzkovú budovu taxislužby. "Išlo o požiar veľkej intenzity, nakoľko prišlo k prehoreniu naftových palivových nádrží. Následkom požiaru došlo k poškodeniu elektroinštalácie na obytnom dome a prevádzkovej budove, popraskaniu a vysypaniu okennej výplne na obytnom dome na prvom poschodí, k poškodeniu plastového okna na byte v suteréne," opísal. Plast budovy obytného domu poškodil dym.
      Pri zásahu príslušníci HaZZ použili termokameru, uniknuté prevádzkové kvapaliny posypali sorbentom. "Pravdepodobnou príčinou vzniku požiaru bolo úmyselné zapálenie. Celkovú škodu na vozidlách sme vyčíslili na 32.000 eur," konštatoval Peťko.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona