V Skalici skúšajú viacerých hráčov z iných klubov i dorastu

NETKY.SK • 11 December 2015, 17:12 • 2 min
V Skalici skúšajú viacerých hráčov z iných klubov i dorastu

SKALICA - Už tento týždeň sa v tábore nováčika najvyššej slovenskej futbalovej súťaže MFK Skalica pod trénerským vedením Štefana Horného začal prípravný kemp pred jarnou časťou tejto fortunaligovej sezóny.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatosemročný kouč si na skúšku zavolal niekoľkých hráčov z iných klubov (stredopoliar Dávid Štrombach/Zbrojovka Brno, krajný obranca Timotej Záhumenský/ŠK Slovan Bratislava, zadák Lukáš Mareš, záložník Michal Ondica/obaja 1. FC Slovácko, pravý bek Lukáš Hlavatovič/Senec, brankári Miloslav Breda/Liptovský Mikuláš, Matej Dovičovič/Nitra, stredopoliar Milan Ferenčík/FC Viktoria 1889 Berlín) i skalickej devätnástky (Rudolf Bartal, Samuel Štefek, Mário Vrábel, Filip Popluhár, Jakub Ondriš), ktorí potenciálne doplnia káder Záhorákov. Z hosťovania sa vrátil Martin Černek.

 

V kempe z rôznych dôvodov momentálne nie sú prítomní Peter Vaško, Michal Lupač, Ondrej Neoveský, Marek Hlinka (operácia) a Michal Gašparík. Pre zranenie netrénujú Damián Bariš, Michal Jakubek ani Martin Vrablec. V Skalici sa po polročnom hosťovaní rozlúčili s Ivanom Lietavom a Lukášom Fialkom. MFK o tom informoval prostredníctvom svojho oficiálneho facebooku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies