V Skalici hľadajú trénera, Pešout odišiel do Brna

NETKY.SK • 5 Apríl 2013, 11:10 • 2 min
V Skalici hľadajú trénera, Pešout odišiel do Brna

BRNO - Doterajší tréner hokejistov HK 36 Skalica Martin Pešout bude v novej sezóne asistentom Vladimíra Kýhosa v Komete Brno a na Záhorí musia hľadať nového hlavného kormidelníka.

slovakia

left justify in out

Na Morave sa po úspešnej záchrane v extralige dohodli na pokračovaní spolupráce s Kýhosom, ktorý si ako asistentov vybral práve Martina Pešouta a bývalého obrancu Komety Karla Berana. Tím sa prvýkrát stretne 29. apríla. Informuje o tom klubový web Komety.

Kýhos viedol Kometu v skupine play-out. S Pešoutom spolupracoval už v Karlových Varoch, ktoré trénovali do novembra 2012. "Naša spolupráca tam bola dobrá. Ak sa naskytne taká možnosť, vôbec by som sa nebránil mať tohto trénera pri sebe," povedal nedávno pre český Sport Kýhos. 

Pešout prišiel na lavičku Skalice po novembrovom odchode Petra Oremusa do Vítkovíc. Pod jeho vedením skončil HK 36 v extralige v základnej časti na piatom mieste, v play-off vypadol vo štvrťfinále s Piešťanmi. "Martinovi Pešoutovi sa u nás skončila zmluva. Momentálne už hľadáme nového trénera, ale nič nemáme dotiahnuté. Mnohí tréneri majú v súčasnosti ešte platnú zmluvu, do konca apríla by sme chceli túto záležitosť definitívne vyriešiť," uviedol pre agentúru SITA generálny manažér HK 36 Peter Srnec.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies