V širšom kádri Španielska nechýbajú Valverde, Landa a I. Izagirre

NETKY.SK • 12 September 2018, 11:58 • 2 min
V širšom kádri Španielska nechýbajú Valverde, Landa a I. Izagirre

MADRID - Španielska cyklistická federácia oznámila v stredu širšiu nomináciu na majstrovstvá sveta v Innsbrucku. V kádri na preteky s hromadným štartom elite, ktoré sú na programe 30. septembra, nechýbajú Alejandro Valverde, Mikel Landa či Ion Izagirre.

slovakia

left justify in out

 

Predbežnú nomináciu tvorí trinásť cyklistov, z nich sa na trati predstavia ôsmi. Šesťnásobný medailista z MS, no nikdy nie zlatý, Valverde by mal mať istú účasť, okrem neho je vo výbere ďalšia trojica z tímu Movistar. Silná dvojica Jonathan Castroviejo a David de la Cruz reprezentuje Sky, v predbežnom kádri nechýbajú ani skúsený Mikel Nieve (Mitchelton-Scott), talentovaný Enric Mas (Quick Step) či Jesús Herrada (Cofidis), ktorý si na prebiehajúcej Vuelte obliekol červený dres.

V širšej nominácii na časovku elite sú štyria Španieli, z ktorých sa na MS predstavia dvaja. Okrem Castrovieja sú to jazdci Movistaru Jorge Arcas, Imanol Erviti a Marc Soler.

 

širšia nominácia Španielska:

preteky s hromadným štartom (pôjdu 8): Rubén Fernández, Mikel Landa, Marc Soler, Alejandro Valverde (všetci Movistar), Pello Bilbao, Omar Fraile (obaja Astana), Jonathan Castroviejo, David de la Cruz (obaja Sky), Jesús Herrada (Cofidis), Ion Izagirre (Bahrain-Merida), Enric Mas (Quick Step), Lluis Mas (Caja Rural-Seguros RGA), Mikel Nieve (Mitchelton-Scott)

 

časovka (pôjdu 2):

Jorge Arcas, Imanol Erviti, Marc Soler (všetci Movistar), Jonathan Castroviejo (Sky)

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona