V širšej nominácii Írska veteráni Given a Keane i nováčik O'Dowda

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 16:01 • 2 min
V širšej nominácii Írska veteráni Given a Keane i nováčik O'Dowda

DUBLIN - Veteráni Shay Given a Robbie Keane nechýbajú v širšej 35-člennej nominácii Írska na futbalový kontinentálny šampionát EURO 2016. Spolu majú na konte až 276 štartov, ani jeden si ešte nepripísal nováčik Callum O'Dowda. Ten sa do výberu dostal napriek tomu, že hrá iba štvrtú anglickú ligu za Oxford United.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Martina O'Neilla odštartujú prípravu 23. mája v národnom tréningovom centre a o štyri dni neskôr privítajú v Dubline v medzištátnom stretnutí Holandsko. "Všetko je teraz o dobrej príprave na európsky šampionát do Francúzska, preto som si želal hrať proti súperovi kalibru Holandska," uviedol na tlačovej konferencii kouč Írov.

 

O'Neill oznámi definitívnu zúženú nomináciu 28. mája a jeho tím absolvuje zápasovú generálku 31. mája v Corku proti Bielorusku. Írsko sa na ME stretne v základnej E-skupine s Belgickom, Talianskom a Švédskom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona