V sídle OSN zhabali 16 kilogramov kokaínu

NETKY.SK • 27 Január 2012, 08:08 • 2 min
V sídle OSN zhabali 16 kilogramov kokaínu

V sídle OSN zhabali 16 kilogramov kokaínu - Krimi Dodávku 16 kilogramov kokaínu zaistila newyorská polícia v podateľni OSN. Balík vyvolal podozrenie pre pečiatku, ktorá vyzerala ako nepodarená verzia loga organizácie, oznámil vo štvrtok policajný hovorca

slovakia

left justify in out

img

Dodávku 16 kilogramov kokaínu zaistila newyorská polícia v podateľni OSN. Balík vyvolal podozrenie pre pečiatku, ktorá vyzerala ako nepodarená verzia loga organizácie, oznámil vo štvrtok policajný hovorca Paul Browne.
      Zásielka bez uvedeného odosielateľa prišla 16. januára z hlavného mesta Mexika cez Cincinati, dodal Browne. Newyorskú políciu (NYPD) a predstaviteľov Úradu na boj proti drogám (DEA) privolala ochranka OSN.
       Hovorca OSN Martin Nesirky povedal, že adresátom zásielky nebola ani OSN, ani žiadna osoba pôsobiaca v hlavnom sídle organizácie.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies