V ŠHK Piešťany zmena manažéra, Laifera strieda mladík Valo

NETKY.SK • 5 December 2016, 15:03 • 2 min
V ŠHK Piešťany zmena manažéra, Laifera strieda mladík Valo

PIEŠŤANY - V hokejovom klube ŠHK 37 Piešťany, ktorého organizačnou súčasťou je aj mládežnícky HK Havrani Piešťany, nastáva generačná výmena na poste manažéra.

slovakia

left justify in out

Po viac ako jedenástich rokoch pôsobenia odchádza na vlastnú žiadosť z tejto pozície (s krátkym osemmesačným účinkovaním v Nových Zámkoch) dlhoročný hokejový funkcionár Jaroslav Laifer (61). Na jeho miesto si prezident klubu Jaroslav Lušňák vybral na základe výberového konania najmladšieho z uchádzačov o tento post, bývalého brankára piešťanskej mládeže Mateja Vala (24), s ktorým podpísal zatiaľ zmluvu na skúšobnú dobu do konca aktuálnej sezóny. Informuje o tom web SZĽH s odvolaním sa na portál shk37piestany.sk.


Nový manažér prevzal kompletnú agendu klubu od 1. decembra 2016, odchádzajúci Jaroslav Laifer bude aj v najbližšom čase pomáhať pri jeho zapracovávaní sa do funkcionárskej praxe. "Za jedenásť rokov pôsobenia v našom klube Jaro Laifer urobil kus práce a bol mi pravou rukou pri zrode všetkých úspechov nášho klubu, ktoré vyvrcholili úspešným účinkovaním v najvyššej hokejovej súťaži. Za to mu osobne ďakujem a vždy budem na toto obdobie spomínať s úctou a rešpektom. Verím, že naša spolupráca bude stále pokračovať," povedal na adresu Jaroslava Laifera prezident klubu Jaroslav Lušňák.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies