V seriáli Upírske denníky si zahrá aj Raffi Barsoumian

NETKY.SK • 24 Február 2014, 12:09 • 2 min
V seriáli Upírske denníky si zahrá aj Raffi Barsoumian

LOS ANGELES - V seriáli Upírske denníky (2009) sa objaví nová postava, ktorú stvárni herec arménskeho pôvodu Raffi Barsoumian, známy z krátkych filmov ako Stray course (2011), The Portrait (2011) či Metzarents (2012). Informoval o tom portál Deadline, podľa ktorého sa Barsoumian predstaví v úlohe charizmatickej nadprirodzenej bytosti s menom Markos.

slovakia

left justify in out

Ten by sa mal prvý raz objaviť v 17. epizóde aktuálnej piatej sezóny Upírskych denníkov, ktorá by mala mať premiéru 27. marca.

Okrem Barsoumiana by sa mali v populárnom seriáli objaviť aj ďalší nováčikovia, a to Heather Hemmens a Chris Brochu. Tí by si podľa portálu E! News mali zahrať Maggie, objekt záujmu upíra Enza (Michael Malarkey), a Lukea, ktorý sa zo záhadných dôvodov zapletie do životov Eleny Gilbert (Nina Dobrev) a Caroline Forbes (Candice Accola). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies