V seriáli Scream Queens sa predstaví aj Nick Jonas

NETKY.SK • 27 Január 2015, 16:23 • 2 min
V seriáli Scream Queens sa predstaví aj Nick Jonas

USA - V pripravovanom hororovo-komediálnom seriáli Scream Queens si zahrá aj americký spevák Nick Jonas. Informoval o tom magazín The Hollywood Reporter. O akú postavu pôjde, však tvorcovia projektu zatiaľ držia v tajnosti.

slovakia

left justify in out

Televízia Fox chce seriál uviesť na obrazovky už túto jeseň, pričom nakrúcanie plánujú odštartovať na jar. V novinke z dielne Ryana Murphyho, Brada Falchuka, Iana Brennana a Danteho Di Loreta by sa mali objaviť napríklad aj Joe Manganiello, Lea Michele, Abigail Breslin, Keke Palmer, Jamie Lee Curtis či Emma Roberts. V niekoľkých epizódach sa ukáže aj Ariana Grande. 

 

Dvadsaťdvaročný Nicholas Jerry Jonas sa preslávil pôsobením v zoskupení Jonas Brothers, ktorého členmi boli aj jeho bratia Kevin a Joe. Spolu nahrali štyri štúdiové albumy It's About Time (2006), Jonas Brothers (2007), A Little Bit Longer (2008) a Lines, Vines And Trying Times (2009). V októbri 2013 však formácia oznámila koniec činnosti a Nick Jonas sa rozhodol pokračovať v sólovej kariére, ktorú odštartoval štúdiovkou Nicholas Jonas (2004). Vlani mu vyšla druhá sólová nahrávka Nick Jonas. V roku 2010 vydal s formáciou The Administration album Who I Am. Venuje sa aj herectvu. Spolu s bratmi účinkoval v seriáli Jonas (2009 - 2010) a zahral si aj v snímkach Camp Rock (2008) či Camp Rock 2 (2010). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies