V seriáli Moderná rodina sa objaví detský transrodový herec

NETKY.SK • 28 September 2016, 12:23 • 2 min
V seriáli Moderná rodina sa objaví detský transrodový herec

LOS ANGELES - Americká režisérka Ryan Case prezradila, že v dnešnej epizóde seriálu Moderná rodina (2009) sa predstaví osemročný transrodový herec Jackson Millarker.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročná Case o tom informovala prostredníctvom služby Instagram, kde tiež zverejnila fotografiu s hercom. "Toto je Jackson Millarker. Má osem rokov a je z Atlanty a je úžasný transrodový herec. Tento týždeň sa v jednej z epizód seriálu Moderná rodina predstaví ako Tom, priateľ Lily. Je to ďalší dôvod, prečo som rada súčasťou tejto show," napísala režisérka.

 

 

 

Epizódu s názvom A Stereotypical Day uvedie dnes večer americká televízia ABC. Ide už o ôsmu sezónu úspešného projektu, ktorý vytvorili Christopher Lloyd a Steven Levitan. Herecké obsadenie tvoria aj Aubrey Anderson-Emmons, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Sarah Hyland, Ed O'Neill alebo Jeremy Maguire. Seriál si dosiaľ na konto pripísal 22 cien Primetime Emmy a v roku 2012 získal aj Zlatý glóbus pre najlepší muzikálový alebo komediálny seriál.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona