V seriáli ich milujeme, ale v realite by sme s nimi ťažko vychádzali. Toto sú postavy, ktoré nás najviac uchvátili, a predsa by sme s nimi pravdepodobne nevydržali ani deň!

NETKY.SK • 2 November 2022, 11:00 • 2 min
V seriáli ich milujeme, ale v realite by sme s nimi ťažko vychádzali. Toto sú postavy, ktoré nás najviac uchvátili, a predsa by sme s nimi pravdepodobne nevydržali ani deň!

Čo vo filmoch a v seriáloch ľúbime, tomu sa v skutočnosti vyhýbame. Čo vo vymyslených príbehoch schvaľujeme, to v reálnom svete väčšinou odsúdime. A hrdinovia, áno, tí hrdinovia, ktorých sme si pre zvláštnosti obľúbili, by nám s najväčšou pravdepodobnosťou boli tŕňom v oku.

slovakia

left justify in out

Je to tak, či už si to priznávame nahlas alebo nie, že ako diváci bývame oveľa tolerantnejší, láskavejší, odpúšťame, čo by sme inak nikdy neodpustili a aj do sŕdc sa nám kadekto pomestí. Keď si ale niektoré seriálové či filmové postavy rozoberieme, nuž, nelichotivo z toho vzídu nielen ony, ale veruže aj my.

 

Monk

 

Detektív Adrian Monk, ktorého sme vídali v seriáli, má naozaj obrovský zmysel pre spravodlivosť a najmä vysokú inteligenciu. Je až zarážajúce, ako vždy všetko pekne vyrieši a aj toho, kto si myslí, že svoj podvod utajil s dokonalosťou, prekukne a opäť raz presvedčí, že je najlepší a vo svojom odbore i najšikovnejší. Ale tá jeho čistotnosť! A tie početné strachy, čo ho dusia! Ťažko povedať, či by sme s ním vydržali, tí menej trpezliví by azda ušli po jedinom dni a trpezlivejší, no aj oni by mali čo robiť.

 

Joey Tribbiani

 

Kto by nepoznal Joeyho z nesmrteľného sitcomu Priatelia? Veď práve jeho osobnosť je azda najzapamätanejšia, na jeho hláškach sme sa zrejme najviac chechtali a práve on dostal svoj priestor i v ďalšom počine, v seriáli nazvanom podľa neho samého. Joey má, pravdaže, viaceré dobré vlastnosti, aj srdce by ponúkol na dlani a pre blízkych by neváhal obetovať aj svoje vlastné šťastie. Mať ho ale za priateľa by značilo, že debaty sa budú pohybovať na veľmi, ale naozaj veľmi povrchnej úrovni, on je totiž... ach, humoru má za tisíc, aj príťažlivý je, ale čo si budeme klamať, múdrosti veľa nepobral.

 

Dr. House

 

Dr. House je opäť raz muž, čo vo svojej práci vyniká. Len s ťažkosťami by ste našli kohokoľvek, kto by sa mu vyrovnal. Jemu však zasa chýba srdečnosť, je večne nevrlý, nie je priateľský, a síce sa mu nedá vyčítať úplná bezcitnosť, ale city si skôr necháva pre seba, než by ich ukázal i navonok. Byť v jeho blízkosti by znamenalo skúšku najmä pre takých, čo sa hrdia, že sú stále optimistickí.

 

img

 

Sheldon Cooper

 

A na koniec si neviem predstaviť, kto by sa sem hodil viac ako slávny pán Sheldon Cooper, ktorého v Teórii veľkého tresku zbožňovali všetci natoľko, že i on, rovnako ako Joey, dostal i seriál vlastný. Čo o ňom napísať? Je tvrdohlavý ako mulica, veľmi by vás nepodporil, občas je škodoradostný a páni, tá jeho panovačnosť je priam ukážková. On rozhodoval, čo a kedy sa bude jesť, nik sa nesmel posadiť, kde sedával on, nik sa nesmel dotýkať jeho vecí a zoznam by pokojne mohol pokračovať až do nového rána. Keby navyše ochorel, jáj, utekali by sme aj na druhý koniec zeme, lebo vtedy bol naozaj neznesiteľný.

 

Skrátka a dobre, milujeme ich, každého jedného, a predsa by sme s nimi vyšli len so sebazaprením. Ešteže ich ale smieme obdivovať aspoň v seriáloch, tam nám neuškodia, iba ak rozosmejú a odbremenia myseľ od starostí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona