V Seredi zadržali drogového dílera, hrozí mu 10 rokov

NETKY.SK • 15 November 2013, 12:42 • 2 min
V Seredi zadržali drogového dílera, hrozí mu 10 rokov

SEREĎ - Národná kriminálna agentúra v spolupráci s galantskou políciou odhalila drogovú trestnú činnosť v Seredi.

slovakia

left justify in out

Ako v tlačovej správe informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, 38-ročného Marcela zo Serede na základe zhromaždených dôkazov vyšetrovateľ obvinil z nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Dnes sudca rozhodol o jeho väzobnom stíhaní. V prípade uznania viny mu hrozí väzenie na tri až desať rokov.

Podľa Kredatusovej policajti ešte v utorok 12. novembra urobili domovú prehliadku v byte na Dolnomajerskej ulici a potvrdili podozrenie z prechovávania a predaja drog. Ako informovala policajná hovorkyňa, pri domovej prehliadke polícia zaistila igelitové vrecká s marihuanou, papierové a alobalové skladačky, striekačky s metamfetamínom a ďalšie veci, ktoré súvisia s prechovávaním, distribúciou a užívaním drog. Z výsledkov predbežnej expertízy Kriminalsitcko-expertízneho ústavu Policajného zboru vyplynulo, že zo zaisteného materiálu by mohli vyrobiť minimálne 40 dávok marihuany a 40 dávok pervitínu. Pri domovej prehliadke polícia zadržala tri osoby. Muža, ktorý si bol kúpiť drogy, po vypočutí prepustili. Prepustili aj priateľku majiteľa bytu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies