V Seredi vybuchlo auto, incident môže súvisieť s nedávnym zásahom NAKA

NETKY.SK • 1 Február 2020, 11:39 • 2 min
V Seredi vybuchlo auto, incident môže súvisieť s nedávnym zásahom NAKA

SEREĎ - Počas piatkového večera na cukrovarskej ulici v meste Sereď vybuchla nálož pod osobným automobilom značky Mercedes. Podľa dostupných správ vznikla len škoda na majetku a žiadna osoba neutrpela zranenie.

slovakia

left justify in out

Na miesto polícia privolala pyrotechnika 
Pár minút po desiatej hodine večer už na mieste v tesnej blízkosti 12-poschodového obytného domu, kde bolo auto odparkované zasahovali hasiči tamojšieho HaZZ dvomi autami. Pri zásahu boli prítomné aj policajné zložky, ktoré na miesto privolali pyrotechnika. 


      img

 

NAKA pred pár dňami zatýkala

Incident môže súvisieť s nedávnou akciou Národnej kriminálnej agentúry (NAKA), ktorá z okolia zaistila niekoľko osôb vrátane údajného člena seredského podsvetia Rolanda V., práve ktorému mal Mercedes bielej farby patriť. Podľa niekoľkých infomácii vyšetrovatelia pri zásahu našli niekoľko kilogramov drog, konkrétne pervitínu, marihuany a aj kokaínu. Niektoré zdroje dokonca uvádzajú aj zaistenie výbušniny, no túto informáciu zatiaľ nikto nepotvrdil. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies