V sequeli Veľmi nebezpečných známostí si zahrá aj Kate Levering

NETKY.SK • 3 Marec 2016, 10:02 • 2 min
V sequeli Veľmi nebezpečných známostí si zahrá aj Kate Levering

LOS ANGELES - V pilotnom filme seriálu Cruel Intentions sa predstaví aj americká herečka Kate Levering. Tridsaťsedemročná hviezda seriálu Môj nový tučný život (2009 - 2014) v pripravovanom titule stvárni Annette Hargrove, ktorú v pôvodnej snímke hrala Reese Witherspoon.

slovakia

left justify in out

Projekt vzniká ako pokračovanie snímky Veľmi nebezpečné známosti (1999), v ktorej sa okrem Witherspoon predstavili Ryan Phillippe, Selma Blair a Sarah Michelle Gellar. Tridsaťosemročná Gellar je zatiaľ jedinou pôvodnou protagonistkou, ktorá sa ukáže aj v pokračovaní, pričom si zopakuje úlohu Kathryn Merteuil. Herecké obsadenie doplnia Sophina Brown a Taylor John Smith.

 

Dej novinky sa bude odohrávať približne 15 rokov po udalostiach z pôvodnej snímky a bude sledovať Merteuil, ako sa snaží prevziať kontrolu nad rodinnou firmou a nad synom nevlastného brata Sebastiana Valmonta. Na pilote sa podieľa režisér a scenárista pôvodného filmu Roger Kumble. Filmár sa spojil s Lindsey Rosin a Jordanom Rossom, ktorí v minulosti v Los Angeles predstavili divadelnú paródiu snímky, aby s nimi napísal scenár. Kumble sa okrem toho postará aj o réžiu. Snímka by mala byť hotová do októbra.

 

Film Veľmi nebezpečné známosti vznikol na motívy románu Nebezpečné známosti francúzskeho spisovateľa Choderlosa de Laclosa. Rozpráva príbeh bohatých nevlastných súrodencov Sebastiana Valmonta (Ryan Phillippe) a Kathryn Merteuil, ktorí sa radi zahrávajú s citmi druhých. Po tom, čo sa stavia, či Sebastian zvedie Annette Hargrove, sa obaja zamotajú do nebezpečenstiev svojej vlastnej hry. Snímka pre štvoricu spomínaných hercov znamenala prelom v kariérach. Na titul síce nadviazali dve filmové pokračovania, úspech prvej snímky však nedosiahli.

 

Kate Levering je okrem seriálu Môj nový tučný život známa aj zo série Kevin Hill (2004 - 2005). Objavila sa aj v seriáloch C.S.I.: Kriminálka Miami (2002 - 2012), Odložený prípad (2003 - 2010) či Mafia (2008).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies