V Senici stopér Pajer, dvaja Bosniaci a Čech Ježdík nie

NETKY.SK • 6 Február 2017, 16:39 • 2 min
V Senici stopér Pajer, dvaja Bosniaci a Čech Ježdík nie

SENICA - Pred blížiacim sa štartom jarnej časti sezóny 2016/2017 sa postupne stabilizujú a uzatvárajú hráčske kádre jednotlivých účastníkov najvyššej slovenskej súťaže, výnimkou nie je ani FK Senica.

slovakia

left justify in out

Klub zo Záhoria okrem dvoch dávnejšie spomenutých hráčov - slovenského reprezentanta do 21 rokov, krídelníka Tomáša Briganta a 18-ročného českého útočníka Ondřeja Šašinku, ktorí prišli zo Zbrojovky Brno - angažoval rovnako na hosťovanie do konca tohto súťažného ročníka aj českého obrancu Adama Pajera z FK Mladá Boleslav. Dvadsaťjedenročný zadák je odchovancom tohto klubu a nastúpil aj za mládežnícke výbery ČR do 19 a 20 rokov. So senickým A-mužstvom sa naďalej pripravujú Boris Bališ a Viktor Miklós, informuje oficiálna internetová stránka klubu.

 

V sobotňajšom prípravnom dueli proti FC Spartak Trnava (0:2) dostali príležitosť v senickom drese aj ďalší traja novici, ktorí však na Záhorí nezostanú. "So senickým mužstvom už ďalej nepokračujú skúšaní hráči z Bosny a Hercegoviny Lukomirak a Ajnadžič, rovnako ako český krajný obranca Petr Ježdík z FK Příbram," uvádza web fksenica.eu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona