VIDEO V Senici sa strieľalo: Policajti zadržali vodiča s drogami a 15-ročnou priateľkou

NETKY.SK • 22 September 2016, 18:46 • 2 min
VIDEO V Senici sa strieľalo: Policajti zadržali vodiča s drogami a 15-ročnou priateľkou

BRATISLAVA/SENICA – Muža podozrivého z drogovej trestnej činnosti zadržali policajti spolu s colníkmi v stredu podvečer v Senickom okrese.

slovakia

left justify in out

Na zastavenie 28-ročného vodiča museli vystreliť niekoľko výstrelov, poškodil im služobné autá a vo svojom vozidle mal 15-ročnú priateľku. Pri prehliadke auta našli aj bielu kryštalickú látku. Pri zásahu nebol nikto zranený. Prípad cezhraničnej drogovej trestnej činnosti riešili niekoľko týždňov. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, podozrivý vodič v Škode Yeti išiel z hraničného priechodu s Rakúskom.

 

Zastaviť ho chceli v obci Moravský Svätý Ján, šofér však všetky ich výzvy ignoroval a unikal smerom k obci Borský Svätý Jur, pričom úmyselne poškodil dve služobné vozidlá. Podľa informácií hovorkyne Finančnej správy Patrície Macíkovej colníci najskôr vystrelili varovný výstrel, no vodič nereagoval. Následne unikajúcemu autu prestrelili pneumatiky. Vodič z Gbelov unikal ďalej cez pole, tu ho spoločne aj s jeho mladou priateľkou z Borského Svätého Jura zadržali.

 

Látka, ktorú našli v aute, poputovala na expertízu. Policajti následne vykonali aj domovú prehliadku v rodinnom dome v Šaštíne – Strážach, pri ktorej zadržali ďalšieho podozrivého 21-ročného muža. Ako dodala Kredatucová, v súčasnosti vyšetrovateľ kriminálnej polície vykonáva so zadržanými osobami procesné úkony, bolo začaté trestné stíhanie drogový zločin, kde je trestná sadzba 10 až 15 rokov.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona