V Senegale zmizlo zdravotnícke lietadlo so siedmimi ľuďmi na palube

NETKY.SK • 6 September 2015, 20:01 • 2 min
V Senegale zmizlo zdravotnícke lietadlo so siedmimi ľuďmi na palube

DAKAR - Počas letu z Burkiny Faso do senegalskej metropoly Dakar zmizlo v sobotu večer z obrazoviek radarov zdravotnícke lietadlo spoločnosti Senegalair so siedmimi ľuďmi na palube.

slovakia

left justify in out

Lietadlo prepravovalo pacientku francúzskej národnosti. Informovala o tom dnes agentúra Reuters.

 

Lietadlo na trase z metropoly Burkiny Faso Ouagadougou do Dakaru zmizlo z obrazoviek radarov riadenia letovej prevádzky o 19.08 h miestneho času (21.08 h SELČ) vo vzdialenosti 118 kilometrov západne od Dakaru, uvádza sa vo vyhlásení senegalského úradu pre civilné letectvo.

 

Podľa agentúry AP na palube lietadla boli okrem francúzskej pacientky traja členovia posádky, senegalský lekár a dve zdravotné sestry.

 

Stroj, ktorý si prenajala spoločnosť SOS Medicin Senegal, vzlietol z Ouagadougou v sobotu o 16.30 h miestneho času (18.30 h SELČ), uviedol pre agentúru Reuters minister dopravy Burkiny Faso Daouda Traoré.

 

Ouagadougou leží približne 1700 juhovýchodne od Dakaru.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies