V Senci sa stretnú mládežníci z päťdesiatich krajín

NETKY.SK • 6 November 2022, 09:00 • 2 min
V Senci sa stretnú mládežníci z päťdesiatich krajín

BRATISLAVA - Mladí stolní tenisti z päťdesiatich krajín sa predstavia na 26. ročníku prestížneho mládežníckeho turnaja WTT Youth Contender v seneckej športovej hale Transpetrolu. Ten sa uskutoční od 7. do 13. novembra. Po 25 rokoch turnajov Slovak Junior Open a Slovak Cadet Open, zaradených do svetového okruhu ITTF Junior Circuit, príde na podujatí k zásadným zmenám.

slovakia

left justify in out

Organizáciu prevzala zložka svetovej stolnotenisovej federácie (ITTF) - World Table Tennis (WTT), s názvom turnaja WTT Youth Contender. Ďalšou zásadnou zmenou je doplnenie ďalších vekových kategórií do 11, 13, 15, 17 a 19 rokov chlapcov a dievčat. Informoval o tom Slovenský stolnotenisový zväz (SSTZ). “Talentovaní stolní tenisti z 50 krajín zo všetkých kontinentov tu nájdu dobré hracie podmienky a príjemnú atmosféru známeho rekreačného strediska. Takú pestrú paletu štartujúcich máme na Slovensku málokedy možnosť vidieť. Verím, že v tejto ťažkej dobe sa podarí organizátorom pripraviť dobré podmienky a všetci účastníci budú svedkami kvalitných súbojov v duchu fair play,” uviedol v tlačovej správe predseda SSTZ Anton Hamran. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies