V Salzbursku sa na vpád zimy dobre pripravili

NETKY.SK • 12 December 2012, 11:46 • 2 min
V Salzbursku sa na vpád zimy dobre pripravili

V Salzbursku sa na vpád zimy dobre pripravili - Zaujímavosti Vodiči v rakúskom Salzbursku sa dobre pripravili na vpád zimy a napriek značnému množstvu snehu na cestách tu dnes nezaznamenali väčší počet nehôd ani výjazdov k uviaznutým autám. Salzburské kra

slovakia

left justify in out

imgVodiči v rakúskom Salzbursku sa dobre pripravili na vpád zimy a napriek značnému množstvu snehu na cestách tu dnes nezaznamenali väčší počet nehôd ani výjazdov k uviaznutým autám.
      Salzburské krajinské riaditeľstvo údržby ciest nehlásilo žiadne výnimočné udalosti. Na cesty vyrazilo odstraňovať sneh všetkých 75 vozidiel a 250 pracovníkov, uviedla tlačová agentúra APA.
      Zima cestárov v Salzbursku nezastihla nepripravených, uviedol koordinátor zimnej údržby Anton Zöserl. Dodal, že vďaka kvalitným predpovediam počasia mohli rozpracovať precízne plány nasadenia.
      Cestári v Salzbursku sa musia postarať o 1500 kilometrov krajinských ciest. Okrem toho sa o cesty starajú príslušné magistráty miest a obce.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies