V Ružomberku zatiaľ pokračujú Kupec, Menich i Macek

NETKY.SK • 23 Jún 2016, 18:17 • 2 min
V Ružomberku zatiaľ pokračujú Kupec, Menich i Macek

RUŽOMBEROK - Hráči MFK Ružomberok pod vedením nového trénera Norberta Hrnčára majú za sebou dva týždne futbalovej prípravy na nastávajúcu sezónu 2016/2017.

slovakia

left justify in out

Okrem domácich podmienok absolvoval A-tím spod Čebraťa aj sústredenie v Česku (12. - 17. 6.), v rámci ktorého odohral 6. tím uplynulej sezóny Fortuna ligy aj dva zápasy: s účastníkom najvyššej českej súťaže Slavkou Praha remizoval Ružomberok 1:1 (gól MFK: Ďubek) a s treťoligovým českým mužstvom SK Převýšov prekvapujúco prehral 0:3.


"Úvodné dva týždne v Ružomberku by som charakterizoval ako spoznávacie. Chceli sme spoznať hráčov po športovej a samozrejme aj po mentálnej stránke, takže týchto štrnásť dní sme využili najmä na túto oblasť. Samozrejme, že si utvárame určitý obraz, aby sme vedeli, s kým môžeme rátať do ďalších tréningov a ďalšej budúcnosti v klube a s kým nie," uviedol v rozhovore na klubovom webe kormidelník MFK Ružomberok Norbert Hrnčár. Podľa jeho slov sústredenie v ČR splnilo svoj účel.

 

"Využili sme ho na spoznanie jednotlivých kvalít hráčov v tréningovom procese a priamo v zápase. Utvárame si určitý obraz, aby sme potom mohli na to reagovať v majstrovských zápasoch," skonštatoval nový šéf realizačného tímu MFK.


V spomenutých prvých dvoch prípravných stretnutiach dostali priestor viacerí kmeňoví hráči "Ruže", ktorí však v poslednom období hosťovali v iných kluboch, ako aj šiesti testovaní futbalisti. Z nich ďalej pokračujú v príprave traja: obrancovia Šimon Kupec a Jozef Menich ako aj 21-ročný český stredopoliar Martin Macek. Naopak, v Ružomberku už nerátajú so službami ďalšieho tria futbalistov na skúške - brankára Karla Hrubeša, stredopoliarov Vladimíra Fujáka a Dominika Veselého.


Zmeny v mužstve sa však pochopiteľne ešte nekončia. "Káder sa tvorí, bude sa tvoriť a príde v ňom k príchodom aj k odchodom," zdôraznil 46-ročný tréner Norbert Hrnčár.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies