V Ružomberku už nerátajú s duom Gajič - Abrahám

NETKY.SK • 26 Január 2015, 12:38 • 2 min
V Ružomberku už nerátajú s duom Gajič - Abrahám

BRATISLAVA - V slovenskom fortunaligovom klube MFK Ružomberok sa v jarnej časti sezóny 2014/2015 nepredstavia 24-ročný srbský obranca Zoran Gajič ani o rok mladší stredopoliar Patrik Abrahám, ktorí boli v tíme spod Čebraťa na testoch.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom oficiálny web ružomberského klubu s tým, že obaja spomenutí hráči už nezasiahli do sobotňajšieho medzinárodného prípravného stretnutia s Wislou Krakov na vyhrievanom prírodnom trávniku v poľských Mysleniciach.

 

Naopak, v MFK zatiaľ zostávajú na "próbe" 28-ročný český bek Antonín Rosa i 25-ročný zadák Martin Boszorád. Novicom v Ružomberku je tiež 26-ročný útočník Lukáš Kubus, ktorý nastrieľal v jesennej časti II. ligy skupiny Východ za FK Poprad 13 gólov. Spomenuté trio dostalo príležitosť v dueli proti Wisle Krakov, v ktorom predposledný 11. tím Fortuna ligy po jeseni podľahol v súčasnosti 4. mužstvu Ekstraklasy tesne 1:2. Za Ružomberok vyrovnal v 79. min skúsený útočník Pavol Masaryk. 

 

"Odohrali sme dobrý zápas na vynikajúcom teréne, proti výbornému súperovi. Keď budeme takto ďalej pokračovať, tak sa môžeme dostať na určitú úroveň, ktorú zatiaľ ešte nedosahujeme," citovala oficiálna internetová stránka MFK slová trénera Ivana Galáda. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies