V Ružomberku na skúške Holanďan a Bulhar

NETKY.SK • 4 Júl 2016, 12:59 • 2 min
V Ružomberku na skúške Holanďan a Bulhar

BRATISLAVA - V slovenskom futbalovom tíme MFK Ružomberok sú podľa oficiálnej internetovej stránky klubu v súčasnosti na skúške dvaja zahraniční hráči - Bulhar Bedri Riustemov a Holanďan Yannick Cortie.

slovakia

left justify in out

Zverenci nového trénera spod Čebraťa Norberta Hrnčára hrali v sobotu nerozhodne 0:0 na ihrisku v Liptovských Sliačoch s druholigovým MFK Tatran Liptovský Mikuláš a spomenuté duo "testovaných" dostalo príležitosť v základnej zostave šiesteho tímu uplynulej sezóny Fortuna ligy 2015/2016.

 

Dvadsaťročný bulharský mládežnícky reprezentant Riustemov (nar. 17. novembra 1995) odohral 67 minút. Ofenzívny stredopoliar, ktorého rodiskom je Veliko Tarnovo, naposledy účinkoval v španielskom mužstve nižšej súťaže CD Llosetense, predtým hral v Taliansku za klub Aurora Pro Patria. Ľavý obranca Cortie nastúpil proti Liptovskému Mikulášu iba v prvom polčase.

 

Dvadsaťtriročný rodák z Amsterdamu (nar. 7. mája 1993) je hráčom FC Utrecht, z ktorého hosťoval v uplynulej sezóne v druholigovom holandskom klube Helmond Sport.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies