V Ružomberku inštalujú vyhrievanú hraciu plochu

NETKY.SK • 20 Máj 2015, 13:06 • 2 min
V Ružomberku inštalujú vyhrievanú hraciu plochu

RUŽOMBEROK - V uplynulom týždni sa začala rekonštrukcia štadióna účastníka najvyššej slovenskej futbalovej súťaže MFK Ružomberok.

slovakia

left justify in out

Jej prvou fázou je odstránenie starého trávnika, ktorý slúžil od roku 1997, a inštalácia novej vyhrievanej hracej plochy. Podľa zmluvy s realizátorom projektu je odovzdanie diela k užívaniu naplánované k 13. augustu 2015. Ovplyvniť to však môžu poveternostné podmienky. Domáce prostredie by ružomberskí hráči mohli mať k dispozícii od 6. alebo 7. kola jesennej časti budúceho ročníka.

 

Ako uviedol technický manažér MFK Jaroslav Považan, záruka na akosť diela je 60 mesiacov. No dôležitá je kvalita prevedených prác či záťaž hlavného ihriska. Tá je vysoko nadštandardná. Podstatné sú tiež klimatické podmienky, ktoré sú na Liptove jedny z najťažších vo Fortuna lige. 

 

Po dokončení vyhrievaného trávnika sa začne s dostavbou východnej tribúny a s ostatnými prácami zahrnutými do plánu rekonštrukcie štadióna. "Projektová dokumentácia dostavby A-tribúny, ako aj vstupov, pokladní a turniketového systému je dokončená. Kontinuálne v máji 2015 bude na realizáciu vyhlásené verejné obstarávanie v zmysle zákona. Môj predpoklad je začiatok jesene 2015, ale o presnom dátume je predčasné hovoriť," povedal na mfkruzomberok.sk Považan. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies